Als huiseigenaar speelt u een belangrijke rol in de verkoop van uw woning. Daarbij kunt u uw makelaar helpen uw huis sneller te verkopen tegen de best mogelijke prijs. Met deze verkooptips hopen wij u goed op weg te helpen om uw te verkopen woning de beste uitstraling te geven.

  •  Maak de eerste indruk zo indrukwekkend mogelijk: zorg voor een schoon en fris huis. Een goed verzorgde voortuin en een opgeruimde entree bijvoorbeeld, verwelkomen de bezoeker. Mochten er kleine, makkelijk te verhelpen onvolkomenheden aan de woning zijn, zorg er dan voor dat deze verholpen dan wel gerepareerd worden.
  • Creëer ruimte: aspirant-kopers zijn op zoek naar meer dan alleen comfortabele ruimte om in te wonen. Ze zoeken ook naar opbergruimte. Zorg ervoor dat de zolder, de kelder, de berging en de garage schoon en opgeruimd zijn.

Geef de woning de uitstraling die deze verdient: laat het zonlicht binnen! Open alle gordijnen en vitrages zodat de aspirant-koper kan zien hoe licht en aantrekkelijk uw woning is.